Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

Swift Scirocco High Grade Ammunition


Swift Scirocco High Grade Ammunition 300 Remington Ultra Magnum 180 Grains Eske a 20

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Mer...

Produktnr.: BE12108 BE12108
Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir en flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har en god ekspansjon med selv lave hastigheter, men også en kontrollert ekspansjon og høy restvekt ved høy hastighet på korte hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
649 849 15 NOK
BE12108
Swift Scirocco High Grade Ammunition 300 Remington Ultra Magnum 180 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10046 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 180 Cartridge: 300 Remington Ultra Magnum Rounds per Box: 20

Vilkår for kjøp

  • Krav til våpenkort og legitimasjon (Kan sendes på e-post)

Attributes
BE12100
Swift Scirocco High Grade Ammunition 223 Remington (1/8 twist) 75 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10034 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 75 Cartridge: 223 Remington Rounds per Box: 20
BE12101
Swift Scirocco High Grade Ammunition 243 Winchester 90 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10035 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
699 NOK 5 kr 699,00 *

5 på lokalt lager
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 90 Cartridge: 243 Winchester Rounds per Box: 20
BE12102
Swift Scirocco High Grade Ammunition 270 Winchester 130 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10036 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
719 NOK 10 kr 719,00 *

10 på lokalt lager
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 130 Cartridge: 270 Winchester Rounds per Box: 20
BE12103
Swift Scirocco High Grade Ammunition 7mm Remington Magnum 150 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10038 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 150 Cartridge: 7 mm Remington Magnum Rounds per Box: 20
BE12104
Swift Scirocco High Grade Ammunition 308 Winchester 150 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10048 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir en flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har en god ekspansjon med selv lave hastigheter, men også en kontrollert ekspansjon og høy restvekt ved høy hastighet på korte hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 150 Cartridge: 308 Winchester Rounds per Box: 20
BE12105
Swift Scirocco High Grade Ammunition 30-06 Springfield 180 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10040 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
649 NOK 45 kr 649,00 *

+10 på lokalt lager
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 180 Cartridge: 30-06 Springfield Rounds per Box: 20
BE12106
Swift Scirocco High Grade Ammunition 300 Winchester Magnum 180 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10042 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
849 NOK 6 kr 849,00 *

6 på lokalt lager
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 180 Cartridge: 300 Winchester Magnum Rounds per Box: 20
BE12107
Swift Scirocco High Grade Ammunition 300 Weatherby Magnum 180 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10044 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 180 Cartridge: 300 Weatherby Magnum Rounds per Box: 20
BE12109
Swift Scirocco High Grade Ammunition 338 Winchester Magnum 210 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10050 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 210 Cartridge: 338 Winchester Magnum Rounds per Box: 20
BE12110
Swift Scirocco High Grade Ammunition 338 Lapua Magnum 210 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10052 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 210 Cartridge: 338 Lapua Mag Rounds per Box: 20
BE12142
Swift Scirocco High Grade Ammunition 6.5 Creedmoore 130 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10106 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 130 Cartridge: 6.5 Creedmoor Rounds per Box: 20
BE12125
Swift Scirocco High Grade Ammunition 260 Remington 130 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10108 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 130 Cartridge: 260 Remington Rounds per Box: 20
BE12126
Swift Scirocco High Grade Ammunition 6.5X55 130 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10110 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir en flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har en god ekspansjon med selv lave hastigheter, men også en kontrollert ekspansjon og høy restvekt ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
649 NOK 54 kr 649,00 *

+10 på lokalt lager
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 130 Cartridge: 6.5 x 55 mm Swedish Mauser Rounds per Box: 20
BE12127
Swift Scirocco High Grade Ammunition 7-08 Remington 150 Grains Eske a 20
Produsentnr.: 10112 Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir og flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har ekspertjon med gud med lave hastigheter, menn kan også kontrollere ekspansjon og høyhastighet ved høy hastighet på kort hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Bullet Style: Bonded, Tipped Bullet Weight (Grains): 150 Cartridge: 7 mm - 08 Remington Rounds per Box: 20
Scirocco II med den velkjente sorte spissen, er en superpresis jaktkule designet for god effekt på lange avstander. Den bevarer hastigheten og energien bedre enn noen av konkurrentene. Den slanke fasongen og den høye ballistiske koeffisienten gir en flat kulebane egnet for lengre avstander. Scirocco II har en god ekspansjon med selv lave hastigheter, men også en kontrollert ekspansjon og høy restvekt ved høy hastighet på korte hold. Ingen annen ammunisjon har den effektive rekkevidden til Scirocco II!
Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres. Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
kr 594,00 *
På lokalt lager 1 på lokalt lager
kr 3 490,00 * kr 590,00 - kr 3 490,00*
Nyhetsbrev