Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

Bytte og retur av varer

Brownells mål er å gjøre kjøp og retur av varer så enkelt som mulig. Hvis du kjøper et produkt og du ombestemmer deg så kan du returnere det når som helst med noen få unntak.

Vi trenger kopi av kvittering for å gjennomføre refusjon. Det er kun original kjøper som kan returnere varen. Vi ser helst at du returnerer varen i original emballasje. Refundering av kjøpet må gjøres med samme betalingsmåte som valgt ved kjøp. Hvis du har mottatt produktet i oppkrav må det legges ved et bankkontonummer vi kan refundere beløpet til.

En returnert vare som ikke kvalifiseres for refusjon vil bli returnert på kundens kostnad. Dette gjelder varer som er ikke-returnerbare, har slitasje, mangler dokumentasjon på kjøp, spesialordre eller ikke er kjøpt hos Brownells. Brownells inspiserer alle returnerer varer og forbeholder seg rettet til å avvise returen.

 

Spørsmål og svar om retur

 

Hvordan returnere en vare

Pakk varen godt, helst i original emballasje, legg ved kopi av faktura og en forklaring på hvorfor du returnerer varen. Pass på at det ikke er noen andre sporingsetiketter. Send pakken til:

Brownells Norge AS

Heiveien 882

4985 Vegårshei

 

Når kan jeg returnere en vare?

Når som helst.

 

Når kan jeg forvente refusjon?

Refusjon tar vanligvis 7-10 dager fra vi har mottatt varen.

 

Hvordan mottar jeg refusjonen?

Din refusjon vil bli tilbakeført til kredittkort hvis du betalte med kort og til bankkonto hvis du har betalt med postoppkrav eller faktura. Husk å sende med ditt kontonummer! Har utløpsdatoen på kredittkortet gått ut siden du handlet, kan vi refundere til din bankkonto.

 

Hva om jeg betalte med kupongkode?

Du vil få tilsendt en ny kupongkode som er gyldig i ett år.

 

Jeg fikk produktet som gave. Hvordan kan jeg få refundert den?

Vi trenger dokumentasjon på kjøpet og vil trenge kontoinformasjon på personen som kjøpte varen.


Nyhetsbrev