Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

About_Us

header_final3

Brownells Europe er mer enn bare et toppvalg for folk som elsker skytevåpen. Det er der vår lidenskap for alt relatert til våpen lever og ånder. Denne lidenskapen er det som presser oss til å alltid sikte høyere. Vi holder på de tradisjonelle måtene å lage og fikse våpen på, men er ikke redde for å følge med på nye trender. Hos Brownells Europe møtes gammelt og nytt. Vi blander kunsten å lage våpen med den nyeste teknologien og blander tradisjon med det som er gjeldende. Sammen står vi for frihet, vennskap og entusiasmen vi alle deler. Sammen er vi Brownells Europe.

- Olav Aas, CEO


Om oss

Brownells Europas historie er mer enn bare en historie; det er en reise drevet av lidenskap og dedikasjon til skytesport- og jakt. Vår gründer, Olav Aas, befant seg på en våpensmedskole i Denver på 1990-tallet, hvor han ble introdusert for verktøy fra Brownells. Det var en åpenbaring. Kvaliteten og innovasjonen til disse verktøyene var uovertruffen, men de var ingen steder å finne i Europa. Olav så dette gapet ikke bare som en utfordring, men som en mulighet – en mulighet til å støtte og løfte børsemakeryrket som gikk glipp av disse viktige verktøyene. Han innså at hvis disse verktøyene skulle nå Europa, måtte noen få det dit. Det ble han.

Fra denne erkjennelsen ble ideen født. Det startet beskjedent, med en liten katalog distribuert i Norge, som tilbyr disse tidligere utilgjengelige verktøyene til lokale børsemakere. Dette lille skrittet var begynnelsen på det som skulle bli et av de største våpenselskapene i Europa. Olavs visjon var klar: å bringe det beste fra skyteverdenen til Europa og fremme et fellesskap der alle, fra erfarne fagfolk til nykommere, kunne finne støtte, kvalitetsprodukter og dele sin lidenskap for skytevåpen.

I dag står Brownells Europe som et bevis på den visjonen. Våre røtter i skyttermiljøet er dype, ikke bare som en forretning, men som en butikk som deler en felles entusiasme, en kollektiv forpliktelse til fortreffelighet og en felles reise med hver skytter og jeger som velger oss.

Teamet vårt består av ansatte som er like lidenskapelige for skyting som kundene våre og som bringer personlig innsikt, ekspertkunnskap og en genuin kjærlighet til sporten i enhver interaksjon.

img2
img3
img4

Våre verdier

Er kompasset som veileder alle aspekter av virksomheten vår, fra produktene vi velger til relasjonene vi bygger.

I øyehøyde med våre kunder

Vi tror på å bygge genuine relasjoner med deg som kunde. Å forstå og dele lidenskapen din for skytesport og jakt gjør at vi kan koble oss på et personlig nivå, og sikre at hver interaksjon er meningsfull. Vår forpliktelse er å lytte, engasjere og vokse med miljøet vårt, og gi en handleopplevelse som er like personlig som den er profesjonell.

Digital innovasjon møter tradisjon

Ved å omfavne fremtiden samtidig som vi respekterer de rike tradisjonene innen skytesport og jakt, er vi i forkant av digital innovasjon. Vår online tilstedeværelse er designet for å gi deg sømløs tilgang til vårt omfattende utvalg av produkter, kombinert med banebrytende løsninger som gjør din online shoppingopplevelse effektiv, sikker og fornøyelig. Vi er her for å bringe det beste fra begge verdener til dørstokken din.

Uslåelig utvalg med ekspertstøtte

Vår omfattende katalog kan skilte med et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter, som dekker alle aspekter av skytesporten. Fra det nyeste av skytevåpen og tilbehør til det essensielle enhver skytter eller jeger trenger! Det som virkelig skiller oss ut er den lokale ekspertisen og støtten som følger med produktene våre. Vårt team av lokale eksperter og entusiaster tilbyr personlig råd og innsikt, og sikrer at du finner akkurat det du trenger for å følge lidenskapen din.

Vår lidenskap? Fyre opp under lidenskaper og bryte barrierer sammen

I hjertet av Brownells Europe er en delt entusiasme for skytesport og jakt. Vår lidenskap driver oss til ikke bare å tilby produkter og tjenester, men også å skape et fellesskap der vi bryter ned barrierer sammen med deg. Vi er dedikerte til å gi deg mulighet til å nå ditt fulle potensial, og tilbyr verktøyene, kunnskapen og støtten som trengs for å utforske, vokse og utmerke deg i det du driver med.

Å velge Brownells Europe betyr å bli med i en familie av entusiaster som forstår dine behov, deler lidenskapen din og er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi er mer enn en butikk; vi er en partner i din skytterreise. Sammen tar vi sikte på å fremme et levende skytefellesskap, beriket av vår felles kjærlighet til sporten og jakten, og vår kollektive streben etter fortreffelighet.

Hvis du er interessert i en karriere hos Brownells Europe, vennligst besøk vår LinkedIn-side her.

img5