Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

Personvernopplysninger


Ansvarlig for bruk av personinformasjon
Brownells Norge AS ved daglig leder Olav Aas er hovedansvarlig for behandling av alle personopplysninger i selskapet med bestemmelse for formål og hvordan personopplysninger behandles. Wenche Eimhjellen har oppgaven som selskapets kontaktperson ved spørsmål og forespørsler knyttet til selskapets behandling av personopplysninger.

Kontaktinformasjon:
Navn: Wenche Eimhjellen
Brownells Norge AS
Adresse: Ljøstadsaga 1, 4985 Vegårshei
Epost: wenche.eimhjellen@brownells.no
Telefon: +47 95 06 14 32 / +47 37 17 00 00


Vår behandling av dine personopplysninger
Formålet med behandlingen er i første rekke basert på et kundeforhold for å følge opp blant annet tilbud, bestillinger og leveranser. Formålet er også å ivareta garantier, håndtere eventuelle reklamasjoner og yte god kundeservice til våre kunder.  

Behandlingen av personopplysninger overfor privatkunder er i første rekke basert på kundeforhold og utførelse av en kontrakt. Det omfatter også garantier og andre forpliktelser ved eventuelle reklamasjoner. De personopplysninger som innhentes er opplysninger, som telefonnummer, epostadresse, navn og adresse, som alle er knyttet til vår leveranse til kunden. Omfanget av opplysningene er begrenset og behandlingen av opplysningene er knyttet til kundeforholdet. Vår behandling av personopplysningene er klart påregnelig og forventet av privatkunde ved senere henvendelser.

Behandlingsgrunnlaget for personopplysninger knyttet til regnskap og bokføring er basert på en rettslig forpliktelse. Dette er vanlige personopplysninger som telefonnummer, epostadresse, navn og adresse, som er knyttet til bestillinger og leveranser. Personopplysninger knyttet til regnskap og bokføring slettes når lagringsplikten utløper.

Behandling av personopplysninger kan være basert på berettiget interesse (interesseavveining) der vi har vurdert både selskapets og de registrertes interesser. Vi har behov for å lagre informasjon om leveransen til våre privatkunder for å følge opp kundeforholdet og yte kundeservice ved eventuelt senere forespørsler, bestillinger og leveranser. Den kontakten blir effektiv bare ved å ta vare på kontaktinformasjon om privatkunder.

Transaksjonsbaserte e-poster (for eksempel ordrebekreftelse) vil også kunne inneholde relevant markedsføring av selskapets produkter som er basert på berettiget interesse. Det er der vurdert at markedsføringen i liten grad er til ulempe for mottakerne og at markedsføringen er relevant og nært knyttet til kundeforholdet.

Behandlingen av personopplysninger kan også være basert på samtykke når det er påkrevet med samtykke etter markedsføringsloven. I slike tilfeller vil samtykke innhentes før vi sender eposter med markedsføring. Dette gjelder blant annet ved utsendelse av nyhetsbrev på email og andre direkte markedsføringssystem. Slike opplysninger lagres bare så lenge samtykket er gjeldende. Skulle tekniske årsaker forhindre en øyeblikkelig sletting av personopplysninger vil persondataene bli periodisk behandlet og slettet manuelt.

Omfanget av opplysningene er begrenset. Behandlingen av opplysningene er knyttet til kundeforholdet og ikke kundenes privatliv. Markedsføring basert på berettiget interesse er relevant for kundeforholdet og når det er påkrevet med samtykke etter markedsføringsloven, vil kundene ha gitt samtykke før vi kontakter dem. Vår behandling av personopplysningene er derfor påregnelig for våre kunder.

Vår behandling av besøkendes personopplysninger
Formålet med behandling er å gi besøkende til våre websider en god brukeropplevelse. Dette innebærer å kunne tilpasse web annonser og tilbud om våre produkter til den enkelte kundes interesseområde.

Behandling av personopplysninger er basert på samtykke. Forutsatt at besøkende på våre nettsider har gitt samtykke ved teknisk innstilling i nettleser eller tilsvarende så anvender vi cookies og pixels for å samle og lagre data knyttet til hva de besøkende på våre nettsider foretar seg.

Vår nettside bruker informasjonskapsler (cookies). En cookie er en fil som lagres i din nettleser, og som gjør at nettsiden kjenner igjen nettleseren fra gang til gang. Både nettstedet og deres samarbeidspartnere kan benytte cookies.

Formålet med cookies er blant annet å registrere og beregne trafikk og bruksmønstre på nettstedet (statistikk), gjøre det mulig for nettstedet å kjenne igjen faste besøkende fra gang til gang og mellom nettsteder, tilpasse innhold og funksjonalitet på nettstedet, segmentere og målrette markedsføring, slik at annonsene er tilpasset den målgruppen som brukeren tilhører og irrelevant markedsføring kan reduseres samt og utvikle og forbedre nettstedet

Cookies på våre nettsted inneholder ikke personlig informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren.Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Du kan også slette eksisterende cookies. Dersom du velger å slette eller ikke akseptere cookies kan du oppleve redusert funksjonalitet på våre nettsteder.

Du kan lese mer om vår bruk av cookies her.


Google Analytics:
Vi bruker informasjon samlet inn via Google analytics for å analysere besøkendes bruk av hjemmesiden. Besøkende kan via lenkene under deaktivere eller aktivere bruk av google analytics.

Deaktiver Google Analytics registrering av dine bevegelser i vår nettbutikk (Opt-Out).

Aktiver  Google Analytics registrering av dine bevegelser i vår nettbutikk(Opt-In).

 

Tredjeparts tilleggsfunksjonalitet i bruk på nettsiden:
Vi bruker en Plug-in fra tredjepartsleverandør på våre websider. Med hjelp av denne kan besøkende på nettsiden informere sine kontakter om våre produkter eller dele innhold på sosiale medier.

AddThis plug-in: Mer informasjon: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy

Utlevering av opplysninger til tredjepart.
Vi overfører i noen tilfeller personopplysninger av forretningsmessige årsaker til virksomheter utenfor EU/EØS. Det gjelder vårt konsernselskap i Sveits og det gjelder vår hovedsamarbeidspartner / leverandører i USA.

Eksempler:

Vi sender varer fra Brownells Inc. sitt lager i USA. For å muligjøre utskrift av etiketter sendes dermed nødvendig data til Brownells Inc.

Brownells Norge AS er pålagt å rapportere fakturadetaljer angående salg av våpendeler som omfattes av amerikanske myndigheters/US Department of States regulativ ITAR. Vi rapporterer enten direkte eller via Brownells Inc.

Det utleveres for øvrig ikke opplysninger til tredjeparter utover det som følger av lovkrav til offentlige myndigheter.  

Hvilke rettigheter har du?
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens regler. Vi har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

De som er registrert i et av våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Vi skal følge den til enhver tid gjeldende norske lov på området.