Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

BOYDS Pro Varmint


Pro Varmint CZ 452 and BRNO 2E .22 LR Black Bull Barrel

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Pro Varmint ble designet av Boyds for å imøtekomme forespørslene fra våre kunder som var ute etter et rimelig taktisk design for rimfire rifler. Beavertail forend gir større stabilisering av poser, men er fremdeles trimmet til fotografering med generelle formål. Mer...

Produktnr.: BE700248 BE700248

BOYDS
2990 2990 1 NOK
New
BE700248
Pro Varmint CZ 452 and BRNO 2E .22 LR Black Bull Barrel
Produsentnr.: 1M1521Y-1G-203 Pro Varmint ble designet av Boyds for å imøtekomme forespørslene fra våre kunder som var ute etter et rimelig taktisk design for rimfire rifler. Beavertail forend gir større stabilisering av poser, men er fremdeles trimmet til fotografering med generelle formål. Rumpekroken med to formål gir større kontroll over aksjen og skytevåpenet med hånden din som ikke er utløst, og gir bedre grep på bakposen når du skyter fra benken. Monte Carlo-kammen bringer skytterens kinn opp for bruk med større omfang og kommer med et ambidextrous grep som gjør at begge hender kan innta en mer naturlig posisjon. Den svake håndflaten på begge sider gir et mer behagelig grep. Pro Varmint Funksjoner: Gummi rekylpute av skinn-utseende for sklisikker skulder. Laboratoriet teksturert svart i svart 13 3/4 "Lengde på trekk Lengre fram kan brukes med 18" til 24 "fat 2 - foran og 1 bak svivelpinn for hurtig montering og demontering av bipodfeste. Total lengde 31" Omtrentlig vekt er 2,85 pund.
2990 NOK 0 kr 2 990,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: CZ Model: 452 American

Beskrivelse

Pro Varmint ble designet av Boyds for å imøtekomme forespørslene fra våre kunder som var ute etter et rimelig taktisk design for rimfire rifler. Beavertail forend gir større stabilisering av poser, men er fremdeles trimmet til fotografering med generelle formål. Rumpekroken med to formål gir større kontroll over aksjen og skytevåpenet med hånden din som ikke er utløst, og gir bedre grep på bakposen når du skyter fra benken. Monte Carlo-kammen bringer skytterens kinn opp for bruk med større omfang og kommer med et ambidextrous grep som gjør at begge hender kan innta en mer naturlig posisjon. Den svake håndflaten på begge sider gir et mer behagelig grep. Pro Varmint Funksjoner: Gummi rekylpute av skinn-utseende for sklisikker skulder. Laboratoriet teksturert svart i svart 13 3/4 "Lengde på trekk Lengre fram kan brukes med 18" til 24 "fat 2 - foran og 1 bak svivelpinn for hurtig montering og demontering av bipodfeste. Total lengde 31" Omtrentlig vekt er 2,85 pund.

Attributes