Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
BE200251
549 549 1 NOK
Produktnr.: BE200251
Ladeboken utg.8
Ladeboken utgave 8 – den beste noensinne! Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige og komplette verk om lading skrevet på norsk. Boken er skrevet av Norges ledende våpenspesialist og hjemmelader Jørund Lien. I Ladeboken finner du gjennomtestede ladedata for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner. Boken inneholder en instruksjonsdel som dekker sikkerhet, valg av utstyr, valg av krutt og laderutiner. Den siste halvdelen av boken gir en historikk om hver patron, samt ladedata med relevante krutt og kuler.
549 NOK 13 kr 549,00 *
Leveringstid ca. 2-4 dager.
Mer enn 10 eksemplarer på lokalt lager

Beskrivelse

Ladeboken utgave 8  – beste noensinne!

Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige og komplette bokverket om lading skrevet på norsk.
Boken er ført i pennen av Norges ledende våpenspesialist og hjemmelader Jørund Lien.
I Ladeboken finnes gjennomtestede ladedata for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner. Boka inneholder en instruksjonsdel som blant annet tar for seg sikkerhet, valg av utstyr, valg av krutt og laderutiner.
Siste halvdel av boka inneholder historikk om hver patron, samt ladedata med relevante krutt og kuler.

Attributes

Leveringsvekt: 1,5kg

Auto-oversatt beskrivelse

Ladeboken utgave 8 – den beste noensinne!

Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige og komplette verk om lading skrevet på norsk.
Boken er skrevet av Norges ledende våpenspesialist og hjemmelader Jørund Lien.
I Ladeboken finner du gjennomtestede ladedata for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner. Boken inneholder en instruksjonsdel som dekker sikkerhet, valg av utstyr, valg av krutt og laderutiner.
Den siste halvdelen av boken gir en historikk om hver patron, samt ladedata med relevante krutt og kuler.Nyhetsbrev