Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

REDDING COMPETITION PRO CARBIDE DIE SETS


Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Mer...

611760582783 749007849
The Competition Pro Series, for use in progressive reloading machines, is a specially prepared three die set. Since the most popular machines do not make use of an expander die, it has been eliminated in the new “Pro Series” sets. The sizing die is the extraordinary Redding Titanium Carbide, complete with a decapping unit. A superior crimp can be accomplished if it is done in a separate operation from the bullet seating. For this reason the “Pro Series” bullet seating die is designed for bullet seating only, with no crimping feature. Our Profile Crimp die is supplied for the final crimping. For cartridges that headspace on the case mouth, a Taper Crimp die is substituted. All dies in the set have a special  large radius at the mouth for easy case entry, a necessary feature for progressive machines. Kit contains a Titanium Carbide Sizing Die, Competition Seating Dia with micrometer adjustments, and a crimp die.
REDDING
2562 4008 11 NOK
749007849
Competition Pro Carbide Die Set .460 S&W Mag
Produsentnr.: 58278 611760582783 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2584 NOK 0 kr 2 584,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 460 S&W Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 460 S&W Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA
749007851
Competition Pro Carbide Die Set .45 ACP
Produsentnr.: 58189 611760581892 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2590 NOK 0 kr 2 590,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 45 Auto (ACP) Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 45 Auto (ACP) Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007852
Competition Pro Carbide Die Set .45 Colt, 454 Casull
Produsentnr.: 58191 611760581915 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2562 NOK 0 kr 2 562,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Cartridge: 454 Casull

Attributes

Cartridge: 454 Casull

Elementdetaljer

Made in USA

749007853
Competition Pro Carbide Die Set .40 S&W, 10mm Auto
Produsentnr.: 58253 611760582530 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2567 NOK 0 kr 2 567,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 40 S&W Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 40 S&W Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007854
Competition Pro Carbide Die Set 38 Special, 357 Mag
Produsentnr.: 58282 611760582820 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2596 NOK 0 kr 2 596,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 357 Magnum, 38 Special Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 357 Magnum,38 Special Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007855
Competition Pro Carbide Die Set 38 Super Auto
Produsentnr.: 58271 611760582714 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2567 NOK 0 kr 2 567,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Cartridge: 38 Super Auto Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 38 Super Auto Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007856
Competition Pro Carbide Die Set .44 Special/Magnum
Produsentnr.: 58286 611760582868 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2567 NOK 0 kr 2 567,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Cartridge: 44 Magnum, 44 Special Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 44 Magnum,44 Special Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007940
Competition Pro Carbide Die Set .500 S&W Mag
Produsentnr.: 58291 611760582912 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
2792 NOK 0 kr 2 792,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 500 S&W Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 500 S&W Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749012200
Competition Pro Carbide Die Set .45 GAP
Produsentnr.: 58305 611760583056 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
3474 NOK 0 kr 3 474,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Cartridge: 45 G.A.P Die Style: Full Length Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 45 G.A.P Die Style: Full Length Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007962
Competition Pro Carbide Die Set 9mm Luger
Produsentnr.: 58172 611760581724 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
4008 NOK 0 kr 4 008,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Cartridge: 9 mm Luger Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 9 mm Luger Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

749007850
Competition Pro Carbide Die Set .41 Mag
Produsentnr.: 58185 611760581854 Competition Pro Series, for bruk i progressive omlastingsmaskiner, er et spesielt forberedt sett med tre matriser. Siden de mest populære maskinene ikke benytter seg av en utvidelsesform, har de blitt eliminert i de nye “Pro Series” -settene. Størrelsesdysen er den ekstraordinære Redding Titanium Carbide, komplett med en dekapsenhet. En overlegen krymping kan oppnås hvis det gjøres i en separat operasjon fra kuleplasseringen. Av denne grunn er “Pro Series” -kuleseteringsstøtten designet kun for kuleplasser, uten krimpfunksjon. Vår profil Crimp die leveres til den endelige krympingen. For kassetter som har plass på munnen, erstattes en Taper Crimp-dyse. Alle matriser i settet har en spesiell stor radius i munnen for enkel innføring i saken, en nødvendig funksjon for progressive maskiner. Settet inneholder en titaniumkarbidstørrelsesdyse, konkurranseseter Dia med mikrometerjusteringer og en crimpform.
3474 NOK 0 kr 3 474,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Cartridge: 41 Remington Magnum Die Style: Sizing Dies

Attributes

Cartridge: 41 Remington Magnum Die Style: Sizing Dies

Elementdetaljer

Made in USA

The Competition Pro Series, for use in progressive reloading machines, is a specially prepared three die set. Since the most popular machines do not make use of an expander die, it has been eliminated in the new “Pro Series” sets. The sizing die is the extraordinary Redding Titanium Carbide, complete with a decapping unit. A superior crimp can be accomplished if it is done in a separate operation from the bullet seating. For this reason the “Pro Series” bullet seating die is designed for bullet seating only, with no crimping feature. Our Profile Crimp die is supplied for the final crimping. For cartridges that headspace on the case mouth, a Taper Crimp die is substituted. All dies in the set have a special  large radius at the mouth for easy case entry, a necessary feature for progressive machines. Kit contains a Titanium Carbide Sizing Die, Competition Seating Dia with micrometer adjustments, and a crimp die.
Kan restnoteres Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
kr 389,00 * kr 386,00 - kr 538,00*
Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres. Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
kr 381,00 *
Kan restnoteres Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
kr 168,00 * kr 168,00 - kr 175,00*
Kan restnoteres Kan restnoteres fra Europeisk lager
kr 501,00 * kr 358,00 - kr 1 001,00*
Nyhetsbrev