Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

ZEV TECHNOLOGIES
PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT FOR GLOCK®

811338032607 100033403
Experience a Trigger Pull That's Crisper and Cleaner Than Ever Before
Though there are many Glock trigger upgrades available today, every other company came after Zev Technologies, the first company to develop aftermarket triggers for these popular guns. Now, Zev's engineers are maintaining the company's position as an industry leader with the introduction of Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. After spending thousands of hours and hundreds of thousands of rounds in development time, the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit incorporates many cutting-edge advancements, like a proprietary trigger-bar design and a new connector, all designed to produce a trigger pull that's crisper and cleaner than ever before. Durability is also enhanced in the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, thanks to a trigger pad produced through a riveted production process, making it one of the hardiest and most-reliable designs available today.
2899 3249 8 NOK
Produktnr.: 100033403
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 .40 BLK/BLK
Produsentnr.: FFTPRODRP4G40BB 811338032607 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
2899 NOK 0 kr 2 899,00 *
Restordre. Sendes når kommer til lager. Leveringstid ca 4-12 uker fra USA lager.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Black Make: Glock Modell: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit

Attributes

Finish: Black/Black Make: Glock Modell: Gen 4 Style: Drop-In,Flat,Upgrade Kit Leveringsvekt: 0,079kg Frakthøyde: 44mm Fraktbredde: 121mm Fraktlengde: 191mm

Elementdetaljer

Made in USA
US eksport klassifisering: 0A501.c



Produktnr.: 100033404
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 .40 BLK/RED
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-4G4 811338032614 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
2949 NOK 0 kr 2 949,00 *
Varsle ved tilgjengelighet
Utsolgt. Ingen leveringsdato kjent.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Red Make: Glock Modell: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033405
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 9MM BLK/BLK
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-4G9 811338032522 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
2899 NOK 0 kr 2 899,00 *
Varsle ved tilgjengelighet
Utsolgt. Ingen leveringsdato kjent.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Black Make: Glock Modell: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033406
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 9MM BLK/RED
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-4G9 811338032539 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
3249 NOK 0 kr 3 249,00 *
Varsle ved tilgjengelighet
Utsolgt. Ingen leveringsdato kjent.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Red Make: Glock Modell: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033401
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/BLK
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-3G9 811338032508 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
3099 NOK 0 kr 3 099,00 *
Varsle ved tilgjengelighet
Utsolgt. Ingen leveringsdato kjent.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Black Make: Glock Modell: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033402
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/RED
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-3G9 811338032515 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
2899 NOK 0 kr 2 899,00 *
Varsle ved tilgjengelighet
Utsolgt. Ingen leveringsdato kjent.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Red Make: Glock Modell: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033399
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/BLK
Produsentnr.: FFTPRODRP3G40BB 811338032584 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Black Make: Glock Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Produktnr.: 100033400
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/RED
Produsentnr.: FFT-PRO-DRP-3G4 811338032591 Selv om det finnes mange oppgraderinger for Glock-avtrekk på markedet i dag, var ZEV Technologies det første selskapet som utviklet ettermarkedsavtrekk for disse populære våpnene. Nå opprettholder ZEVs ingeniører selskapets posisjon som en bransjeleder med introduksjonen av ZEV Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Etter tusenvis av timer og hundretusener av skudd i utviklingstid, inkorporerer ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mange banebrytende forbedringer, som et proprietært design på avtrekkerstangen og en ny kontakt, alt designet for å produsere en avtrekksfølelse som er skarpere og renere enn noen gang tidligere. Holdbarheten er også forbedret i ZEV PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, takket være en avtrekkerpute produsert gjennom en nittet produksjonsprosess, noe som gjør den til et av de mest solide og pålitelige designene tilgjengelig i dag.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black/Red Make: Glock Style: Drop-In, Flat, Upgrade Kit
Experience a Trigger Pull That's Crisper and Cleaner Than Ever Before
Though there are many Glock trigger upgrades available today, every other company came after Zev Technologies, the first company to develop aftermarket triggers for these popular guns. Now, Zev's engineers are maintaining the company's position as an industry leader with the introduction of Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. After spending thousands of hours and hundreds of thousands of rounds in development time, the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit incorporates many cutting-edge advancements, like a proprietary trigger-bar design and a new connector, all designed to produce a trigger pull that's crisper and cleaner than ever before. Durability is also enhanced in the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, thanks to a trigger pad produced through a riveted production process, making it one of the hardiest and most-reliable designs available today.
Nyhetsbrev