Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
460399441554 100410512
Stay Tactical and Blend In
The Vertx Low Profile Hyde Pants ensure that users can maintain a covert look that doesn't raise eyebrows while still allowing for a full range of functionality and movement. The Vertx Low Profile Hyde Pants are built to ensure that no printing or profile will emerge from storage inside of the pants, keeping your gear discreet. The pants are built with reinforcements in high-stress areas for added service life. Users stay cool with VaporCore technology Includes lowered front pockets that are accessible with a holster Made using 5-ounce fabric The Vertx Low Profile Hyde Pants also feature reinforced utility pockets above the back pockets, as well as a pocket hidden inside of the bottom cuffs.
0 0 25 NOK
Produktnr.: 100410512
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT FATHOM 32X32
Produsentnr.: F1 VTX1210 FTM 460399441554 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Fathom Size: 32x32

Attributes

Farge: Fathom Size: 32x32 Leveringsvekt: 0,451kg Frakthøyde: 25mm Fraktbredde: 273mm Fraktlengde: 565mm




Produktnr.: 100410517
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT FATHOM 34X36
Produsentnr.: F1VTX1210FTM 460399441615 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Fathom Size: 34x36
Produktnr.: 100410525
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT FATHOM 38X36
Produsentnr.: F1VTX1210FTM 460399441691 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Fathom Size: 38x36
Produktnr.: 100410528
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT FATHOM 42X34
Produsentnr.: F1VTX1210FTM 460399441769 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Fathom Size: 42x34
Produktnr.: 100410529
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT FATHOM 44X34
Produsentnr.: F1VTX1210FTM 460399441806 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Fathom Size: 44x34
Produktnr.: 100410490
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 30X32
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440274 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 30x32
Produktnr.: 100410497
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 34X36
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440366 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 34x36
Produktnr.: 100410499
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 36X32
Produsentnr.: F1 VTX1210 AGR 460399440380 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 36x32
Produktnr.: 100410501
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 36X36
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440403 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 36x36
Produktnr.: 100410502
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 38X30
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440410 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 38x30
Produktnr.: 100410504
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 38X34
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440434 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 38x34
Produktnr.: 100410505
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 38X36
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440441 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 38x36
Produktnr.: 100410506
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 40X32
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440465 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 40x32
Produktnr.: 100410507
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 40X34
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440472 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 40x34
Produktnr.: 100410508
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 42X34
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440519 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 42x32
Produktnr.: 100410509
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT ALLIGATOR 44X34
Produsentnr.: F1VTX1210AGR 460399440557 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Alligator Size: 44x34
Produktnr.: 100410530
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 30X32
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441059 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 30x32
Produktnr.: 100410533
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 32X34
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441097 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 32x34
Produktnr.: 100410537
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 34X36
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441141 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 34x36
Produktnr.: 100410540
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 36X34
Produsentnr.: F1 VTX1210 GFN 460399441172 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 36x34
Produktnr.: 100410541
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 36X36
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441189 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 36x36
Produktnr.: 100410545
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 38X36
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441226 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 38x36
Produktnr.: 100410547
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 40X34
Produsentnr.: F1 VTX1210 GFN 460399441257 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 40x34
Produktnr.: 100410548
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 42X34
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441295 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 42x34
Produktnr.: 100410549
VERTX HYDE LOW PROFILE 5 OZ. MEN'S PANT GRIFFIN 44X34
Produsentnr.: F1VTX1210GFN 460399441332 Vertx Low Profile Hyde-buksene sørger for at brukerne kan opprettholde et diskret utseende som ikke vekker oppsikt, samtidig som de tillater full funksjonalitet og bevegelsesfrihet. Vertx Low Profile Hyde-buksene er konstruert for å sikre at det ikke oppstår synlige konturer eller profiler fra utstyr oppbevart i buksene, og holder utstyret ditt skjult. Buksene er forsterket i områder med høy belastning for økt holdbarhet. Brukere holder seg kjølige med VaporCore-teknologi Inkluderer senkede frontlommer som er tilgjengelige med et hylster Laget av 5-unse stoff Vertx Low Profile Hyde-buksene har også forsterkede nytte-lommer over baklommene, samt en lomme skjult på innsiden av buksebena nederst.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Griffin Size: 44x32
Stay Tactical and Blend In
The Vertx Low Profile Hyde Pants ensure that users can maintain a covert look that doesn't raise eyebrows while still allowing for a full range of functionality and movement. The Vertx Low Profile Hyde Pants are built to ensure that no printing or profile will emerge from storage inside of the pants, keeping your gear discreet. The pants are built with reinforcements in high-stress areas for added service life. Users stay cool with VaporCore technology Includes lowered front pockets that are accessible with a holster Made using 5-ounce fabric The Vertx Low Profile Hyde Pants also feature reinforced utility pockets above the back pockets, as well as a pocket hidden inside of the bottom cuffs.
Nyhetsbrev