Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

Hvorfor velge Brownells?

 
Kjøp fra noen du kan stole på
Brownells Inc er et tredje generasjons, familieeid selskap som har eksistert og levert til børsemakere, hobby, jegere og skyttere i mer en 70 år.
 
Brownells Inc representeres i Norge av Brownells Norge AS. Vi er like dedikert til å levere de samme anerkjent varene og den samme service til norske kunder.

                

100 % tilfredshetsgaranti
Din tilfredshet med ethvert produkt vi selger er svært viktig for oss! Derfor kan du når som helst, uansett årsak, returnere varer kjøpt hos oss og motta hele beløpet eller nye varer for tilsvarende verdi tilbake.

 

Råd og veiledning
Vårt kundesenter har tilgang til profesjonelle børsemakere og kan hjelpe deg å velge produktene som passer deg best når du er usikker.  Finner du ikke det du leter etter? Vi er behjelpelige med å forsøke å bestille varer som ikke inngår i standard sortimentet.
Vi gir deg gjerne råd og veiledning  om montering og bruk.
                
Tilgjengelighetsinformasjon du kan stole på
Butikken har til enhver tid oppdatert lagertatus.
 
Bestem selv hvordan din ordre skal leveres
Du kan selv velge om du ønsker din ordre levert i flere forsendelser basert på tilgjengelighet og lagerlokasjon når du sjekker ut.

 

Forutsigbare fraktkostnader
Uansett hvor stor, tung eller ukurant din ordre eller dellevering er når den er pakket, betaler du kun en og samme pris for frakt, også når flere kolli er påkrevd.

 

Ordre over kr 2500,- sendes gratis.
Vi setter pris på at du bruker Brownells som din leverandør av verktøy, komponenter og jakt- og skyterelaterte produkter. Derfor sender vi deg alle ordre du gjør over kr 2 500,- fraktfritt!