Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
100048051
Traditional Pull Handle- designed for operability in most environments with most set ups. Aluminum Traditional Pull Handle- designed for operability in most environments with most set ups. The Pull Handles are designed to work with Devil Dog Concepts Side Charging Systems, these are the Pull Handles only for the full system. Tactical Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in a tactical environment with gloved hands Aluminum Tactical Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in a tactical environment with gloved hands Aluminum Subdued Pull Handle designed to create a low profile to reduce snagging and enhance operability with the grooved front end. Aluminum Competition Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in competition with scoped rifles. Aluminum Extended Competition Pull Handle designed a bit longer that the Competition Pull Handle to even further enhance speed and ease of use in competition shooting. Works with any Devil Dog Concepts Side Charging Handle System.
399 399 7 NOK
Produktnr.: 100048051
DEVIL DOG CONCEPTS COMPETITION PULL HANDLE ALUMINUM
Produsentnr.: DDCPH234 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15

Attributes

Finish: Black Make: AR-15 Leveringsvekt: 0,034kg Frakthøyde: 32mm Fraktbredde: 76mm Fraktlengde: 108mm

Elementdetaljer

Made in USA
US eksport klassifisering: 0A501.x



Produktnr.: 100048046
DEVIL DOG CONCEPTS TRADITIONAL PULL HANDLE
Produsentnr.: DDCPH031 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
399 NOK 0 kr 399,00 *
Restordre. Sendes når kommer til lager. Leveringstid ca 4-12 uker fra USA lager.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Produktnr.: 100048052
DEVIL DOG CONCEPTS EXTENDED COMPETITION PULL HANDLE ALUMINUM
Produsentnr.: DDCPH236 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Produktnr.: 100048050
DEVIL DOG CONCEPTS SUBDUED PULL HANDLE ALUMINUM
Produsentnr.: DDCPH235 854764007238 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Produktnr.: 100048049
DEVIL DOG CONCEPTS TACTICAL PULL HANDLE ALUMINUM
Produsentnr.: DDCPH233 854764007160 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Produktnr.: 100048047
DEVIL DOG CONCEPTS TRADITIONAL PULL HANDLE ALUMINUM
Produsentnr.: DDCPH231 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Produktnr.: 100048048
DEVIL DOG CONCEPTS TACTICAL PULL HANDLE
Produsentnr.: DDCPH033 Tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Aluminiums tradisjonelt trekkhåndtak – designet for bruk i de fleste miljøer med de fleste oppsett. Trekkhåndtakene er laget for å fungere med Devil Dog Concepts' side-ladesystemer, dette er kun trekkhåndtakene for det komplette systemet. Taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums taktisk trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i et taktisk miljø med hansker. Aluminiums dempet trekkhåndtak designet for å skape en lav profil for å redusere hekting og forbedre operabilitet med den riflete frontenden. Aluminiums konkurranse trekkhåndtak designet for å forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranser med siktede rifler. Aluminiums forlenget konkurranse trekkhåndtak designet litt lengre enn konkurranse trekkhåndtaket for å ytterligere forbedre hastighet og brukervennlighet i konkurranseskyting. Fungerer med ethvert Devil Dog Concepts side-ladehåndtakssystem.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Finish: Black Make: AR-15
Traditional Pull Handle- designed for operability in most environments with most set ups. Aluminum Traditional Pull Handle- designed for operability in most environments with most set ups. The Pull Handles are designed to work with Devil Dog Concepts Side Charging Systems, these are the Pull Handles only for the full system. Tactical Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in a tactical environment with gloved hands Aluminum Tactical Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in a tactical environment with gloved hands Aluminum Subdued Pull Handle designed to create a low profile to reduce snagging and enhance operability with the grooved front end. Aluminum Competition Pull Handle designed to enhance speed and ease of use in competition with scoped rifles. Aluminum Extended Competition Pull Handle designed a bit longer that the Competition Pull Handle to even further enhance speed and ease of use in competition shooting. Works with any Devil Dog Concepts Side Charging Handle System.
Nyhetsbrev