Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
430104962
The Delta Bag is a compact, assault medic bag that is designed to be worn over a plate carrier and hold a wide variety of medical supplies and equipment. The front of the bag is divided into three uniformly sized compartments with diagonal zipper access that enables the end user to quickly access the entire pocket without having to reposition any of its contents. The unique configuration also aids in passive retention of gear when the compartment is opened. The main compartment of the Delta Bag is a clamshell design with two full fields of loop that can accept any hookbacked accessories (including the entire line of Spiritus Systems utility inserts, and other 3rd party products). The bag can be transported with the clamshell in the open position from location to location using the integrated briefcase handles, and provides an intuitive workstation when emergency medical care is being administered. The back side of the pack features two slim compartments for keeping flat-pack items secure and damage free, and keeps the pack close to the body when worn. The included straps for the delta bag are removeable and replaceable with any 3rd party straps that attach with 1” webbing. The bag features four sewn-in metal tri-glide mounting points for strap integration. The Delta bag features mesh and metal eyelets in key locations for full water drainage capability, and is designed to remain effective and accessible in austere environments.
0 0 9 NOK
Produktnr.: 430104962
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG BLACK
Produsentnr.: BU-DB-BK Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Vekt: 1.261 lbs

Top takeaways

  1. Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger.
  2. Hovedrommet har et clamshell-design med løkke for krokfestede tilbehør, og fronten har tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger.
  3. Bagen har integrerte portføljehåndtak, avtagbare stropper, og mesh og metalløyer for full vannavløpskapasitet, og er designet for barske miljøer.

Attributes

Farge: Black Weight: 1.261 lbs Leveringsvekt: 0,587kg Frakthøyde: 76mm Fraktbredde: 457mm Fraktlengde: 305mm

Elementdetaljer

Made in USA



Produktnr.: 430104963
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG COYOTE BROWN
Produsentnr.: BU-DB-CB Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Coyote Brown Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104964
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM ARID
Produsentnr.: BU-DB-MA Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Multi-Cam Arid Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104965
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM BLACK
Produsentnr.: BU-DB-MB Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Multi-Cam Black Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104966
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM
Produsentnr.: BU-DB-MC Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Multi-Cam Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104967
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM TROPIC
Produsentnr.: BU-DB-MT Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Multi-Cam Tropic Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104968
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG RANGER GREEN
Produsentnr.: BU-DB-RG Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Ranger Green Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104969
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG WOODLAND
Produsentnr.: BU-DB-WD Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Woodland Vekt: 1.261 lbs
Produktnr.: 430104970
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG WOLF GREY
Produsentnr.: BU-DB-WG Delta Bag er en kompakt, angrepsmedisinsk bag som er designet for å bæres over en platebærer og holde et bredt utvalg av medisinske forsyninger og utstyr. Fronten av bagen er delt inn i tre jevnstore rom med diagonale glidelåstilganger som gjør det mulig for brukeren å raskt få tilgang til hele lommen uten å måtte omposisjonere noe av innholdet. Den unike konfigurasjonen bidrar også til passiv retensjon av utstyr når rommet åpnes. Hovedrommet i Delta Bag har et clamshell-design med to fulle felt av løkke som kan akseptere alle krokfestede tilbehør (inkludert hele linjen av Spiritus Systems nytteinnsatser og andre tredjepartsprodukter). Bagen kan transporteres med clamshell i åpen posisjon fra sted til sted ved hjelp av de integrerte portføljehåndtakene, og gir en intuitiv arbeidsstasjon når nødmedisinsk behandling blir administrert. Baksiden av sekken har to slanke rom for å holde flate pakkeartikler sikre og skadefrie, og holder sekken nær kroppen når den bæres. De inkluderte stroppene for delta bag er avtagbare og kan erstattes med hvilke som helst tredjepartsstropper som festes med 1" webbing. Bagen har fire innvedige metall tri-glides festepunkter for stroppintegrering. Delta bag har mesh og metalløyer på nøkkelsteder for full vannavløpskapasitet, og er designet for å forbli effektiv og tilgjengelig i barske miljøer.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Wolf Grey Vekt: 1.261 lbs

Delta Bag fra Spiritus Systems er en kompakt medisinsk bag designet for platebærere. Perfekt for nødmedisinsk utstyr. Svart og slitesterk. Lær mer! 🏥🖤

The Delta Bag is a compact, assault medic bag that is designed to be worn over a plate carrier and hold a wide variety of medical supplies and equipment. The front of the bag is divided into three uniformly sized compartments with diagonal zipper access that enables the end user to quickly access the entire pocket without having to reposition any of its contents. The unique configuration also aids in passive retention of gear when the compartment is opened. The main compartment of the Delta Bag is a clamshell design with two full fields of loop that can accept any hookbacked accessories (including the entire line of Spiritus Systems utility inserts, and other 3rd party products). The bag can be transported with the clamshell in the open position from location to location using the integrated briefcase handles, and provides an intuitive workstation when emergency medical care is being administered. The back side of the pack features two slim compartments for keeping flat-pack items secure and damage free, and keeps the pack close to the body when worn. The included straps for the delta bag are removeable and replaceable with any 3rd party straps that attach with 1” webbing. The bag features four sewn-in metal tri-glide mounting points for strap integration. The Delta bag features mesh and metal eyelets in key locations for full water drainage capability, and is designed to remain effective and accessible in austere environments.
Nyhetsbrev