Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

CONTESSA PICATINNY SCOPE RAILS


Sako 85L Picatinny Rail

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Mer...

Produktnr.: 100016191 100016191
All Contessa bases are manufacturered By Contessa in Italy. These rails are precision made to fit the rifle and come supplied wth mounting screws. All rails are machined from a solid block of steel and beautifylly finshed. The combination of craftsmanship, high technology and the use of the best materials are the basis for the creation of an object of high quality and precision that will remain unchanged over time.
0 0 15 NOK
100016191
Sako 85L Picatinny Rail
Produsentnr.: PH14 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Matte Black Make: Sako Material: Steel Model: 85L Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny

Attributes

Farge: Matte Black Make: Sako Material: Steel Modell: 85L Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016179
Sako TRG 42/44 Picatinny Rail
Produsentnr.: PH01 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Matte Black Make: Sako Material: Steel Model: 42, 44 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016180
Remington 700 Long Action Picatinny Rail
Produsentnr.: PH02 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Matte Black Make: Remington Material: Steel Model: 700 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016181
Remington 700 Short Action Picatinny Rail
Produsentnr.: PH15 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Blue Make: Remington Material: Steel Model: 700 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016182
Remington 770 Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH16 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Remington Material: Steel Model: 770 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016183
Tikki T3 Picatinny Rail
Produsentnr.: PH03 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Polished Blue Make: Tikka Material: Steel Model: T3 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016184
Browning A-Bolt Long Action Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH04 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Browning Material: Steel Model: A-Bolt LA Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016185
Browning BAR Picatinny Rail
Produsentnr.: PH06 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Matte Black Make: Browning Material: Steel Model: BAR Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016186
Winchester 70 Short Action Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH18 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Winchester Material: Steel Model: 70 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016187
Winchester 70 LA (.860 spacing) Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH19 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Winchester Material: Steel Model: 70 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016189
Sako 85S Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH12 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Sako Material: Steel Model: 85S Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016190
Sako 85M Picatinny Rail
Produsentnr.: PH13 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Matte Black Make: Sako Material: Steel Model: 85M Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016192
Howa 1500 Short Action Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH10 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Howa Material: Steel Model: 1500 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016193
Howa 1500 Long Action Picatinny Rail Gloss
Produsentnr.: PH11 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Gloss Black Make: Howa Material: Steel Model: 1500 Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
100016194
Blaser Picatinny Rail
Produsentnr.: FXB01 Alle Contessa-baser er produsert av Contessa i Italia. Disse skinnene er presisjonsmessig tilpasset riflen og leveres med monteringsskruer. Alle skinner er maskinert fra en solid stålblokk og vakkert finskilt. Kombinasjonen av håndverk, høyteknologi og bruk av de beste materialene er grunnlaget for å lage et objekt med høy kvalitet og presisjon som vil forbli uendret over tid.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Polished Blue Material: Steel Number of Bases: 1-Piece Style: Picatinny
All Contessa bases are manufacturered By Contessa in Italy. These rails are precision made to fit the rifle and come supplied wth mounting screws. All rails are machined from a solid block of steel and beautifylly finshed. The combination of craftsmanship, high technology and the use of the best materials are the basis for the creation of an object of high quality and precision that will remain unchanged over time.
På lager 10+ på lager
kr 117,00 * kr 104,00 - kr 117,00*
Utsolgt Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
kr 1 174,00 * kr 1 113,00 - kr 1 174,00*
På lager 1 på lager
kr 366,00 * kr 300,00 - kr 382,00*
Utsolgt Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
kr 65,00 * kr 56,00 - kr 65,00*
Nyhetsbrev