Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

WARNE MFG. COMPANY MAXIMA FIXED RINGS


1" Medium (0.875") Fixed Rings, Black

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Mer...

Produktnr.: 947005122 656813000234 947005122
Maxima Fixed Rings are designed to be the strongest, most durable fixed mount system available. Typical steel scope mounts in this class use only 2 screws per ring, have a narrower clamping band and in most cases only absorb recoil in the front ring. Maxima Fixed rings utilize 4 T-15 Torx style socket cap screws for secure optics mounting. The Maxima Fixed series fit Weaver style cross slot bases and incorporate a Warne square stainless steel recoil control key in both the front and rear rings. This ensures a “no slip” positive recoil surface across the entire slot of the base and is capable of withstanding the heaviest of recoil. The Maxima square recoil key also protects against swaging or peening of the base when used on softer or less durable materials. The Maxima Fixed ring band width is also substantially wider which offers more ring to scope clamping area to hold the optics firmly in place. The Maxima Fixed Rings are available in a durable DuPont power coat finish in either gloss or matte black and also an electroless silver nickel finish. Warne Maxima scope rings are designed to fit Warne bases as well as all Weaver cross slot and Mil-Spec Picatinny style bases and rails.

SPECS: Steel, powder coated Black (Reg.), Matte blue (Matte), or Silver Alloy in matte Silver (Silver) finish. Height measured from top of base to inside bottom of ring. Available in Low, .250" (6.35mm); Medium, .375" (9.5mm); High, .525" (13.3mm).

WARNE MFG. COMPANY
0 0 18 NOK
947005122
1" Medium (0.875") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 201M 656813000234 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .375'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Medium Style: Weaver-Style Rings

Attributes

Finish: Matte Blue Height: .375'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Medium Style: Weaver-Style Rings

Elementdetaljer

Made in USA947000008
30mm Extra High (1.240") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 216M 656813000791 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .650'' Scope Tube Diameter: 30mm Size: Extra High Style: Weaver-Style Rings
947005111
1" Low (0.750") Fixed Rings, Gloss Black
Produsentnr.: 200G 656813000197 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Polished Blue Height: .250'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947005112
1" Low (0.750") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 200M 656813000227 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .250'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947005113
1" Low (0.750") Fixed Rings, Silver
Produsentnr.: 200S 656813000524 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Silver Height: .250'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947005121
1" Medium (0.875") Fixed Rings, Gloss Black
Produsentnr.: 201G 656813000203 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Polished Blue Height: .375'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Medium Style: Weaver-Style Rings
947005123
1" Meidum (0.875") Fixed Rings, Silver
Produsentnr.: 201S 656813000531 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Silver Height: .375'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: Medium Style: Weaver-Style Rings
947005131
1" High (1.025") Fixed Rings, Gloss Black
Produsentnr.: 202G 656813000210 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Polished Blue Height: .525'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: High Style: Weaver-Style Rings
947005132
1" High (1.025") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 202M 656813000241 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .525'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: High Style: Weaver-Style Rings
947005133
1" High (1.025") Fixed Rings, Silver
Produsentnr.: 202S 656813000548 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Silver Height: .525'' Scope Tube Diameter: 1'' Size: High Style: Weaver-Style Rings
947005311
30mm Low (0.840") Fixed Rings, Gloss Black
Produsentnr.: 213G 656813000760 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Polished Blue Height: .250'' Scope Tube Diameter: 30mm Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947005312
30mm Low (0.840") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 213M 656813000777 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .250'' Scope Tube Diameter: 30mm Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947005322
30mm Medium (0.965") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 214M 656813000333 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .375'' Scope Tube Diameter: 30mm Size: Medium Style: Weaver-Style Rings
947005332
30mm High (1.115") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 215M 656813000340 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .525'' Scope Tube Diameter: 30mm Size: High Style: Weaver-Style Rings
947000261
34mm High (1.194") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 222M 656813102334 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .525'' Scope Tube Diameter: 34mm Size: High Style: Weaver-Style Rings
947000260
34mm Medium (1.044") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 221M 656813102327 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .375'' Scope Tube Diameter: 34mm Size: Medium Style: Weaver-Style Rings
947000259
34mm Low (0.919") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 220M 656813102310 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Finish: Matte Blue Height: .250'' Scope Tube Diameter: 34mm Size: Low Style: Weaver-Style Rings
947000622
36mm Medium (1.084") Fixed Rings, Black
Produsentnr.: 231M 656813105939 Maxima faste ringer er designet for å være det sterkeste og mest holdbare faste monteringssystemet som er tilgjengelig. Typiske stålomfangsmonter i denne klassen bruker bare 2 skruer per ring, har et smalere klembånd og absorberer i de fleste tilfeller bare rekyl i frontringen. Maxima Faste ringer bruker 4 T-15 skruer for sokkelokk i Torx-stil for sikker montering av optikk. Maxima Fixed-serien passer til tverrbunn i Weaver-stil og har en Warne-kvadrat rustfritt stål rekylkontrollnøkkel i både for- og bakringene. Dette sikrer en "glidende" positiv rekyloverflate over hele spalten på sokkelen og er i stand til å motstå det tyngste rekyl. Maxima square-rekyltasten beskytter også mot sveising eller skretting av sokkelen når den brukes på mykere eller mindre holdbare materialer. Maxima Fast ringbåndbredde er også vesentlig bredere, noe som gir mer ring til omfang klemområdet for å holde optikken på plass. Maxima Fixed Rings er tilgjengelige i en slitesterk DuPont-strøk i enten glanset eller matt svart og også en elektroløs sølv nikkelfinish. Warne Maxima omfangsringer er designet for å passe Warne-baser så vel som alle Weaver cross-spor og Mil-Spec Picatinny-stil baser og skinner.

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner:
Maxima Fixed Rings are designed to be the strongest, most durable fixed mount system available. Typical steel scope mounts in this class use only 2 screws per ring, have a narrower clamping band and in most cases only absorb recoil in the front ring. Maxima Fixed rings utilize 4 T-15 Torx style socket cap screws for secure optics mounting. The Maxima Fixed series fit Weaver style cross slot bases and incorporate a Warne square stainless steel recoil control key in both the front and rear rings. This ensures a “no slip” positive recoil surface across the entire slot of the base and is capable of withstanding the heaviest of recoil. The Maxima square recoil key also protects against swaging or peening of the base when used on softer or less durable materials. The Maxima Fixed ring band width is also substantially wider which offers more ring to scope clamping area to hold the optics firmly in place. The Maxima Fixed Rings are available in a durable DuPont power coat finish in either gloss or matte black and also an electroless silver nickel finish. Warne Maxima scope rings are designed to fit Warne bases as well as all Weaver cross slot and Mil-Spec Picatinny style bases and rails.

SPECS: Steel, powder coated Black (Reg.), Matte blue (Matte), or Silver Alloy in matte Silver (Silver) finish. Height measured from top of base to inside bottom of ring. Available in Low, .250" (6.35mm); Medium, .375" (9.5mm); High, .525" (13.3mm).

Kan restnoteres Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
kr 87,00 * kr 82,00 - kr 464,00*
På lager 9 på lager
kr 47,00 * kr 47,00 - kr 747,00*
Utsolgt Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
kr 77,00 * kr 76,00 - kr 100,00*
Nyhetsbrev