Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

GALCO INTERNATIONAL M4X MATRIX AUTOLOCKING PADDLE HOLSTERS


M4X Matrix Glock® 26-Black-Right Hand

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. Mer...

Produktnr.: 100022394 601299168374 100022394
Offering a high level of security but an extremely fast draw, the M4X ALH™ is the latest addition to Galco’s burgeoning Matrix™ holster line. Galco’s patented locking device retains the pistol until the ergonomic and intuitive thumb-release lever is depressed, instantly releasing the pistol for a quick, smooth draw. Constructed from the same injection-molded thermoplastic as the other Matrix holsters, the M4X also maintains the same fierce durability and dependability. The locking mechanism has endured torture tests involving thousands upon thousands of draws, and is well-suited to hard, real-world use. Using the same paddle as the highly popular M5X holster, the M4X offers all the quick-on quick-off advantages of a paddle design, while remaining securely anchored on the belt when in use. The slight forward cant allows a fast and comfortable draw, while pulling the handgun in tight for good concealment. The M4X fits belts up to 1 3/4”. SIG fits work only with pistols with non-tapered slides. Not for use with pistols equipped with LaserMax guide rod lasers.
GLOCK is a federally registered trademark of Glock, Inc. and is one of many trademarks owned by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. Brownells is an independent dealer of parts and accessories for Glock® pistols, and is not affiliated with or endorsed by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. The use of Glock on this page is merely to advertise the sale of Glock parts or components. As indicated in the product descriptions, not all parts and accessories on this site are official Glock products.

SPECS: Injection-molded Thermoplastic / Fits belts up to 1 3/4" / Slight forward cant.

GALCO INTERNATIONAL
748 748 9 NOK
100022394
M4X Matrix Glock® 26-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X286 601299168374 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Glock Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 26

Attributes

Farge: Black Hand: Right Make: Glock Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 26

Elementdetaljer

Made in USA100022392
M4X Matrix Glock® 17-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X224 601299168350 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Glock Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 17
100022395
M4X Matrix Sig Sauer P229-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X250 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Sig Sauer Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: P229
100022388
M4X Matrix S&W M&P Compact-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X474 601299168428 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Smith & Wesson Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: M&P Compact
100022387
M4X Matrix S&W M&P 9/40-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X472 601299168411 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Smith & Wesson Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: M&P 9/40
100022391
M4X Matrix 1911 3" -Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X424 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: 1911 Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 3''
100022389
M4X Matrix 1911 5" -Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X212 601299168381 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: 1911 Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 5''
100022390
M4X Matrix 1911 4 1/4" -Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X266 601299070370 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: 1911 Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 4 1/4''
100022393
M4X Matrix Glock® 19-Black-Right Hand
Produsentnr.: M4X226 601299168367 Med et høyt sikkerhetsnivå, men et ekstremt raskt trekkplaster, er M4X ALH ™ det siste tilskuddet til Galcos spirende Matrix ™ hylsterlinje. Galcos patenterte låseenhet beholder pistolen til den ergonomiske og intuitive tommelfrigjøringsspaken er deprimert, og slipper pistolen øyeblikkelig for en rask, jevn trekning. M4X er konstruert av den samme sprøytestøpte termoplasten som de andre Matrix-hylstre, og opprettholder den samme harde holdbarheten og påliteligheten. Låsemekanismen har tålt torturprøver som involverer tusenvis av tusenvis av trekkplater, og er godt egnet til hard bruk i den virkelige verden. Ved å bruke samme padle som det svært populære M5X-hylsteret, tilbyr M4X alle hurtige av-fordeler med en paddle-design, mens den forblir sikkert forankret i beltet når den er i bruk. Den lette fremre overhånden lar en rask og behagelig trekning, mens du trekker håndvåpenet i stramt for god skjule. M4X passer til belter opp til 1 3/4 ”. SIG passer bare til pistoler med ikke-koniske lysbilder. Ikke til bruk med pistoler utstyrt med LaserMax guidestangslasere.
748 NOK 0 kr 748,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Right Make: Glock Material: Injection-Molded Thermoplastic Model: 19
Offering a high level of security but an extremely fast draw, the M4X ALH™ is the latest addition to Galco’s burgeoning Matrix™ holster line. Galco’s patented locking device retains the pistol until the ergonomic and intuitive thumb-release lever is depressed, instantly releasing the pistol for a quick, smooth draw. Constructed from the same injection-molded thermoplastic as the other Matrix holsters, the M4X also maintains the same fierce durability and dependability. The locking mechanism has endured torture tests involving thousands upon thousands of draws, and is well-suited to hard, real-world use. Using the same paddle as the highly popular M5X holster, the M4X offers all the quick-on quick-off advantages of a paddle design, while remaining securely anchored on the belt when in use. The slight forward cant allows a fast and comfortable draw, while pulling the handgun in tight for good concealment. The M4X fits belts up to 1 3/4”. SIG fits work only with pistols with non-tapered slides. Not for use with pistols equipped with LaserMax guide rod lasers.
GLOCK is a federally registered trademark of Glock, Inc. and is one of many trademarks owned by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. Brownells is an independent dealer of parts and accessories for Glock® pistols, and is not affiliated with or endorsed by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. The use of Glock on this page is merely to advertise the sale of Glock parts or components. As indicated in the product descriptions, not all parts and accessories on this site are official Glock products.

SPECS: Injection-molded Thermoplastic / Fits belts up to 1 3/4" / Slight forward cant.

På lokalt lager 3 på lokalt lager
kr 149,00 * kr 149,00 - kr 207,00*