Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
BE710020
18000 21100 5 NOK
Produktnr.: BE710020
Conquest V6 1.1-6 x 24 Retikkel 60
Produsentnr.: 522205-9960-000 Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon. For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting.
18000 NOK 0 kr 18 000,00 *
Bestillingsvare
Leveringstid ca 4-12 uker.
Spesifikasjoner: Magnification: 1,1-6 Modell: Conquest V6 Objective Size: 24mm Type: Retikkel 60

Beskrivelse

With the Conquest V6 riflescope, ZEISS has once again set a new standard in precision and long-range hunting and shooting. Whether for sitting or stalking game, driven hunts or long-range applications – the Conquest V6 with 6x zoom is engineered to impress in any environment or scenario. It combines legendary ZEISS quality and technology with field-proven design into one robust package that’s within every serious hunter’s range. With 92% light transmission, modern multilayer coatings and a wide field of view, the ZEISS Conquest V6 delivers incredible image quality and clarity, even in the harshest conditions and most challenging environments. The sophisticated optics are protected by a black, matt anodized aluminum housing built for whatever nature throws at it. Rain and trail-grime shedding LotuTec® lens coating and new optional ASV drop bullet compensation.
For the hunter who demands versatility and uncompromised long-range capability, the ZEISS Conquest V6 is the scope that proves distance is nothing.

Attributes

Auto-oversatt beskrivelse

Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon. For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting.



Produktnr.: BE710022
Conquest V6 2-12 x 50 Retikkel 60
Produsentnr.: 522225-9960-000 Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon. For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting.
20050 NOK 0 kr 20 050,00 *
Bestillingsvare
Leveringstid ca 4-12 uker.
Spesifikasjoner: Magnification: 2-12X Modell: Conquest V6 Objective Size: 50mm Type: Retikkel 60
Produktnr.: BE710021
Conquest V6 1.1-6 x 24 Retikkel 60 Med skinne
Produsentnr.: 522204-9960-000 Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon. For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting.
18000 NOK 0 kr 18 000,00 *
Bestillingsvare
Leveringstid ca 4-12 uker.
Spesifikasjoner: Magnification: 1,1-6 Modell: Conquest V6 Objective Size: 24mm Type: Retikkel 60 med skinne
Produktnr.: BE710023
Conquest V6 2-12 x 50 Retikkel 60 Med skinne
Produsentnr.: 522224-9960-000 Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon. For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting. Med Conquest V6 riflescope har ZEISS nok en gang satt en ny standard innen presisjon og langdistanse jakt og skyting. Enten for sittende eller forfølgende spill, drevne jakter eller applikasjoner med lang rekkevidde - Conquest V6 med 6x zoom er konstruert for å imponere i ethvert miljø eller scenario. Den kombinerer legendarisk ZEISS-kvalitet og teknologi med feltprøvd design til en robust pakke som er innenfor enhver seriøs jeger. Med 92% lysoverføring, moderne flerlagsbelegg og et bredt synsfelt, leverer ZEISS Conquest V6 utrolig bildekvalitet og klarhet, selv under de tøffeste forhold og mest utfordrende miljøer. Den sofistikerte optikken er beskyttet av et svart, matt anodisert aluminiumhus som er bygget for hva naturen kaster på det. Regn og sløyfe som kaster LotuTec®-linsebelegg og ny valgfri ASV-slippkulekompensasjon.For jegeren som krever allsidighet og kompromissløs lang rekkevidde, er ZEISS Conquest V6 omfanget som beviser avstand er ingenting.
20050 NOK 0 kr 20 050,00 *
Bestillingsvare
Leveringstid ca 4-12 uker.
Spesifikasjoner: Magnification: 2-12X Modell: Conquest V6 Objective Size: 50mm Type: Retikkel 60 med skinne
Produktnr.: BE710024
Conquest V6 3-18x50 Retikkel 6 Ballistic Turret
Produsentnr.: 522241-9906-070 Dette rifleskopet med den mest allsidige av V6-linjen, med 103 MOA-høyde og 58 MOA-vindjustering, er bygget for å utmerke seg på mellom- til lengre rekkevidde. 3-18x50 er det perfekte omfanget for den mobile vestlige jegeren i jakten på elg, antilope eller fjell sauer. Dette kompakte og lave profilomfanget inneholder også ¼ MOA-klikkjusteringer, sideparallaks og tilbys med # 6, ZBR-2 eller ZMOA-2 ballistiske retikler. Den nye Conquest V6 med ekte 6x zoom og 30mm rør er laget i Tyskland for de tøffe kravene i jakt- og skytestil, og er konstruert for å nå over all forventning. FL (Fluoride) Glass, forbedret T * -linsebelegg og LotuTec®-beskyttende belegg fra ZEISS gir bransjeledende oppløsning og skytingsnøyaktighet.
21100 NOK 0 kr 21 100,00 *
Bestillingsvare
Leveringstid ca 4-12 uker.
Spesifikasjoner: Magnification: 3-18 Modell: Conquest V6 Objective Size: 50mm Type: Retikkel 6 Ballistic Turret
Nyhetsbrev