Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

GALCO INTERNATIONAL CONCEALED CARRY PADDLE HOLSTERS


CCP Sig Sauer P229-Black-Left Hand

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Mer...

Produktnr.: 100022327 100022327
The CCP offers all the features expected in a modern defensive holster: open top, secure retention, combat grip accessibility, and covered trigger guard. It adds the convenience of Galco’s unsurpassed adjustable paddle design, with unlimited range of holster angle options. Whether your choice is FBI-forward cant, barrel-forward cant, or neutral (vertical) cant, a single turn of a screw allows precise adjustment to your preferred angle of carry. The option of crossdraw carry while you are in an automobile, or for everyday use, is also just a screw turn away. Our patented paddle grips the inside of the waistband and underside of the belt, and is adjustable for belts of different widths. If you need an open-top paddle holster with variable cant, this is it. Constructed of premium saddle leather, the CCP fits belts up to 1 3/4".

“GLOCK” is a federally registered trademark of Glock, Inc. and is one of many trademarks owned by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. Brownells is an independent dealer of parts and accessories for Glock® pistols, and is not affiliated with or endorsed by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. The use of Glock on this page is merely to advertise the sale of Glock parts or components. As indicated in the product descriptions, not all parts and accessories on this site are official Glock products.

SPECS: Premium steerhide / Detailed hand molding for excellent handgun retention / Open top / Fully adjustable injection molded contoured paddle / Fits belts up to 1 3/4".

GALCO INTERNATIONAL
0 0 14 NOK
100022327
CCP Sig Sauer P229-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP251B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Sig Sauer Material: Leather Model: P229

Attributes

Farge: Black Hand: Left Make: Sig Sauer Material: Leather Modell: P229

Elementdetaljer

Made in USA



100022317
CCP Glock® 21-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP229B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Glock Material: Leather Model: 21
100022298
CCP Beretta 92F/FS-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP203B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Beretta Material: Leather Model: 92F/FS
100022304
CCP 1911 3 1/2" -Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP219B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: 1911 Material: Leather Model: 3 1/2''
100022305
CCP 1911 3 1/2" -Havana-Right Hand
Produsentnr.: CCP218H KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Havana Brown Hand: Right Make: 1911 Material: Leather Model: 3 1/2''
100022324
CCP Sig Sauer P226-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP249B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Sig Sauer Material: Leather Model: P226
100022301
CCP 1911 5" -Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP213B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: 1911 Material: Leather Model: 5''
100022322
CCP Glock® 30-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP299B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Glock Material: Leather Model: 30
100022310
CCP 1911 3" -Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP425B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: 1911 Material: Leather Model: 3''
100022299
CCP Beretta 92F/FS-Havana-Right Hand
Produsentnr.: CCP202H KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Havana Brown Hand: Right Make: Beretta Material: Leather Model: 92F/FS
100022308
CCP 1911 4 1/4" -Havana-Right Hand
Produsentnr.: CCP266H KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Havana Brown Hand: Right Make: 1911 Material: Leather Model: 4 1/4''
100022307
CCP 1911 4 1/4" -Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP267B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: 1911 Material: Leather Model: 4 1/4''
100022319
CCP Glock® 26-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP287B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Glock Material: Leather Model: 26
100022330
CCP Sig Sauer P239 9mm-Black-Left Hand
Produsentnr.: CCP297B KKP tilbyr alle funksjonene som forventes i et moderne defensivt hylster: åpen topp, sikker oppbevaring, tilgjengelighet av bekjempelse av grep og dekket triggerbeskyttelse. Det gir bekvemmeligheten med Galcos uovertruffen justerbar padle-design, med et ubegrenset utvalg av hylstervinkelmuligheter. Enten du velger er ikke FBI-fremoverhul, tønne-fremoverhul, eller nøytral (vertikal) overhøying, gir en enkelt dreining av en skrue nøyaktig justering til din foretrukne bærevinkel. Alternativet med tverrgående frakt mens du er i en bil, eller til daglig bruk, er også bare en skruevending. Vår patenterte padle griper tak i innsiden av linningen og undersiden av beltet, og er justerbar for belter i forskjellige bredder. Hvis du trenger et åpent hestehylster med variabel ikke, er dette det. CCP er konstruert av toppsadelskinn og passer til belter opp til 1 3/4 ".

Dette produktet kan dessverre ikke bestilles.
Spesifikasjoner: Farge: Black Hand: Left Make: Sig Sauer Material: Leather Model: P239
The CCP offers all the features expected in a modern defensive holster: open top, secure retention, combat grip accessibility, and covered trigger guard. It adds the convenience of Galco’s unsurpassed adjustable paddle design, with unlimited range of holster angle options. Whether your choice is FBI-forward cant, barrel-forward cant, or neutral (vertical) cant, a single turn of a screw allows precise adjustment to your preferred angle of carry. The option of crossdraw carry while you are in an automobile, or for everyday use, is also just a screw turn away. Our patented paddle grips the inside of the waistband and underside of the belt, and is adjustable for belts of different widths. If you need an open-top paddle holster with variable cant, this is it. Constructed of premium saddle leather, the CCP fits belts up to 1 3/4".

“GLOCK” is a federally registered trademark of Glock, Inc. and is one of many trademarks owned by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. Brownells is an independent dealer of parts and accessories for Glock® pistols, and is not affiliated with or endorsed by Glock, Inc. or Glock Ges.m.b.H. The use of Glock on this page is merely to advertise the sale of Glock parts or components. As indicated in the product descriptions, not all parts and accessories on this site are official Glock products.

SPECS: Premium steerhide / Detailed hand molding for excellent handgun retention / Open top / Fully adjustable injection molded contoured paddle / Fits belts up to 1 3/4".

På lager 10+ på lager
kr 317,00 * kr 112,00 - kr 463,00*
Nyhetsbrev