Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge

RESCOMP COMPETITION SUPER HI-TORQUE BELT


44" Competition Nylon Belt, Black

Auto-oversatt beskrivelse (Beskrivelse - Produsent): Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Mer...

Produktnr.: 775000015 775000015
Won't Slip Or Shift & Won't Snag Clothing
Shooter friendly, buckleless design features non-snag Velcro® "loop" inner belt that won't wear on clothing and car seats. Inner and outer belts are nylon cloth sewn to a reinforced nylon-plastic liner; provides a firm, stable foundation for your holster and accessories that won't slip or shift. Fast on and off; rig can be positioned in just seconds. Keep the inner belt properly aligned with the outer belt with the Belt Tag. Nylon webbing “keeper” attaches around Rescomp CR 2001 holster belt to keep the inner belt properly aligned with the outer belt and hold the belt tip in place. Large, Velcro® closure ensures the tag stays where you put it, and internal plastic stiffener prevents it from bending as you move around. Rubber face pad with bright red “CR Speed” logo.

SPECS: Belt - Nylon cloth over a nylon-plastic liner, black. 1½" (3.8cm) wide. Order one size larger than actual waist size. Belt Tag - Nylon webbing, black. 2" (5.1cm) x 2" when installed. Fits Rescomp CR 2001 “Hi Torque” belt system.

RESCOMP
698 928 9 NOK
775000015
44" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
762 NOK 0 kr 762,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 44 Width: 1.5

Attributes

Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 44 Width: 1.5
775000010
34" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
756 NOK 0 kr 756,00 *

Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 34 Width: 1.5
775000011
36" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
762 NOK 0 kr 762,00 *

Dette produktet kan dessverre ikke restnoteres.
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 36 Width: 1.5
775000012
38" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
762 NOK 0 kr 762,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 38 Width: 1.5
775000013
40" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
762 NOK 0 kr 762,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 40 Width: 1.5
775000014
42" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
762 NOK 0 kr 762,00 *

Kan restnoteres
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 42 Width: 1.5
775000022
46" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
928 NOK 0 kr 928,00 *

Utgått
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 46 Width: 1.5
775000024
50" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
928 NOK 0 kr 928,00 *

Utgått
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 50 Width: 1.5
775000023
48" Competition Nylon Belt, Black Skyttervennlig, spennfritt design har velcro® "loop" innerbelte som ikke kan brukes på klær og bilstoler. Indre og ytre belter er nylonduk sydd til en forsterket nylon-plastforing; gir et solid, stabilt fundament for hylsteret ditt og tilbehøret som ikke glir eller skifter. Rask av og på; rigg kan plasseres på bare sekunder. Hold det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet med beltet tag. Nylon webbing “keeper” festes rundt Rescomp CR 2001 hylsterbelte for å holde det indre beltet riktig på linje med det ytre beltet og holde beltespissen på plass. Stor, borrelås-lukking sikrer at merket holder seg der du legger den, og innvendig plastavstiver forhindrer at den bøyer når du beveger deg rundt. Ansiktspute av gummi med lys rød “CR Speed” logo.
698 NOK 0 kr 698,00 *

Spesialbestilles: Beregn 5-8 ukers behandlingstid
Spesifikasjoner: Farge: Black Material: Nylon Style: Competition Waist: 48 Width: 1.5
Won't Slip Or Shift & Won't Snag Clothing
Shooter friendly, buckleless design features non-snag Velcro® "loop" inner belt that won't wear on clothing and car seats. Inner and outer belts are nylon cloth sewn to a reinforced nylon-plastic liner; provides a firm, stable foundation for your holster and accessories that won't slip or shift. Fast on and off; rig can be positioned in just seconds. Keep the inner belt properly aligned with the outer belt with the Belt Tag. Nylon webbing “keeper” attaches around Rescomp CR 2001 holster belt to keep the inner belt properly aligned with the outer belt and hold the belt tip in place. Large, Velcro® closure ensures the tag stays where you put it, and internal plastic stiffener prevents it from bending as you move around. Rubber face pad with bright red “CR Speed” logo.

SPECS: Belt - Nylon cloth over a nylon-plastic liner, black. 1½" (3.8cm) wide. Order one size larger than actual waist size. Belt Tag - Nylon webbing, black. 2" (5.1cm) x 2" when installed. Fits Rescomp CR 2001 “Hi Torque” belt system.