Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
EU2010954
2500 2500 2 NOK
Produktnr.: EU2010954
Brekke Custom 6" CompXtension
Produsentnr.: PCC-6-BLK 6" CompXtension gjør det mulig for et kortere løp i din PCC, uten å redusere den totale lengden. Ved å forkorte løpslengden, reduseres også "oppholdstiden", som minsker kraften som påvirker bolten. Dette resulterer i et "mykere" skytevåpen i en blow-back PCC, ettersom bolthastigheten blir lavere. Kruttforbrenningen i 9mm-patroner er rask og når ofte sitt maksimale trykk og hastighet innen en løpslengde på 10-12 tommer. Ved å forkorte løpet, blir gassene som genereres av kruttforbrenningen brukt mer effektivt. 6" CompXtensions sørger for en høy hastighetsutnyttelse i forhold til kruttmengden, noe som gir konkurranseskytteren et betydelig overtak. Kompensatoren har retningsbestemte porter som effektivt utnytter gassen for å betydelig redusere munningsvipp. Dette forbedrer håndterbarheten til skytevåpenet og gjør det enklere for skytteren å raskt sikte seg inn på målet igjen etter hvert skudd. For å installere 6" CompXtension, må løpet kappes og gjenges av en børsemaker, og kompensatoren må festes med pinne. Dette krever en modifisering av handguarden. CompXtension er frest ut av en solid blokk av 416R rustfritt stål og er belagt med en slitesterk svart nitridfinish. Kontakt vår svært dyktige «in house» børsemaker for å få utført arbeidet!
2500 NOK 13 kr 2 500,00 *
Leveringstid ca. 2-4 dager.
Mer enn 10 eksemplarer på lokalt lager
Spesifikasjoner: Farge: Black Gjenger: 1/2-28 Kaliber: 9mm Lengde: 6 in

Beskrivelse

6" CompXtension tillater et kortere løp i din PCC, uten å redusere totallengden. Ved å redusere løpslengden, reduseres også "oppholdstiden", noe som reduserer kraften som virker på bolten. Dette gir et "mykere" skytevåpen i en blow-back PCC, ettersom bolthastigheten reduseres.

 

Kruttforbrenningen i 9mm patroner er rask og når ofte maksimalt trykk og hastighet innenfor en løpslengde på 10-12 tommer. Ved å korte ned løpet, utnyttes gassene som genereres av kruttforbrenningen mer effektivt. 6" CompXtensions gir en høy hastighetsutnyttelse i forhold til kruttmengde, noe som gir konkurranseskytteren et stort fortrinn.

 

Kompensatoren er utstyrt med retningsbestemte porter som effektivt utnytter gassen for å redusere munningsvippen betraktelig. Dette forbedrer skytevåpenets håndterbarhet og gjør det enklere for skytteren å komme rarskere tilbake på målet etter hvert skudd.

 

For å montere 6" CompXtension, må pipen kappes og gjenges av en børsemaker, og kompensatoren pinnes fast. Dette krever en modifisering av handguard.

 

CompXtension er maskinert fra en solid blokk 416R stainless steel , og belagt med en slitesterk svart nitrid finish.

Ta kontakt med vår meget kompetente «in house» børsemaker for å få jobben gjort!

 

Attributes

Auto-oversatt beskrivelse

6" CompXtension gjør det mulig for et kortere løp i din PCC, uten å redusere den totale lengden. Ved å forkorte løpslengden, reduseres også "oppholdstiden", som minsker kraften som påvirker bolten. Dette resulterer i et "mykere" skytevåpen i en blow-back PCC, ettersom bolthastigheten blir lavere.

Kruttforbrenningen i 9mm-patroner er rask og når ofte sitt maksimale trykk og hastighet innen en løpslengde på 10-12 tommer. Ved å forkorte løpet, blir gassene som genereres av kruttforbrenningen brukt mer effektivt. 6" CompXtensions sørger for en høy hastighetsutnyttelse i forhold til kruttmengden, noe som gir konkurranseskytteren et betydelig overtak.

Kompensatoren har retningsbestemte porter som effektivt utnytter gassen for å betydelig redusere munningsvipp. Dette forbedrer håndterbarheten til skytevåpenet og gjør det enklere for skytteren å raskt sikte seg inn på målet igjen etter hvert skudd.

For å installere 6" CompXtension, må løpet kappes og gjenges av en børsemaker, og kompensatoren må festes med pinne. Dette krever en modifisering av handguarden.

CompXtension er frest ut av en solid blokk av 416R rustfritt stål og er belagt med en slitesterk svart nitridfinish.

Kontakt vår svært dyktige «in house» børsemaker for å få utført arbeidet!
Produktnr.: EU2010955
Brekke Custom 4" CompXtension
Produsentnr.: PCC-4-BLK 4" CompXtension tillater et kortere løp i din PCC, uten å redusere totallengden. Ved å redusere løpslengden, reduseres også "oppholdstiden", noe som reduserer kraften som virker på bolten. Dette gir et "mykere" skytevåpen i en blow-back PCC, ettersom bolthastigheten reduseres. Kompensatoren er utstyrt med retningsbestemte porter som effektivt utnytter gassen for å redusere munningsvippen betraktelig. Dette forbedrer skytevåpenets håndterbarhet og gjør det enklere for skytteren å komme rarskere tilbake på målet etter hvert skudd. For å montere 4" CompXtension, må pipen kappes og gjenges av en børsemaker, og kompensatoren pinnes fast. Dette krever en modifisering av handguard. CompXtension er maskinert fra en solid blokk 416R stainless steel , og belagt med en slitesterk svart nitrid finish. Ta kontakt for å få jobben gjort hos vår meget kompetente «in house» børsemaker!
2500 NOK 5 kr 2 500,00 *
Leveringstid ca. 2-4 dager.
5 stk. i det lokale lageret
Spesifikasjoner: Farge: Black Gjenger: 1/2-28 Kaliber: 9mm Lengde: 4 in
Nyhetsbrev