Brownells Norge - Komplett utvalg av ladeutstyr, våpendeler, kuler, hylser, kikkerter, optikk og luftvåpen Norge
100045517
The Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit for AR-15 style rifles or pistols. While the QRB was primarily designed for the civilian market, non-civilian applications range from the Air Force using the QRB on the Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALL Fighters and Bombers, Motorcycle Police who did not have room for a standard AR-15/M4, to Operators in areas where an exposed AR-15/M4 might bring unwanted attention. In these and other cases, where there is a need for an AR-15/M4, the QRB now makes it possible to fit a rifle into a tight space but still have a usable barrel length for increased velocity. Assemble and Fire in seconds, even in low light. Able to KEEP strong hand on grip - Nothing to Depress or twist with strong hand. Use gross motor skills to assemble due to two-piece gas system. No lining up tiny gas access hole with gas tube first Able to use a wide range of Free Float Hand Guards for the attachment of Back-up Iron Sights and accessories. Super-fast barrel and upper cleaning. The QRB can retain POA/POI as the barrel still ""head-spaces"" off the stock positions (our tests have shown accuracy retained to less than 1 MOA of original rifle setup). With the purchase of an additional Barrel Lock Plate, switching to a different barrel length or caliber, like the 300 Blackout, takes just seconds. Proudly made in the USA The QRB Kit can only be used on Barrels with a maximum outside diameter of 0.985"" and Free Float Hand Guards with a maximum width of 2.0"" Also the QRB will add 1.5"" to the length of your free-floating hand guard. To purchase the proper kit simply selection the gas tube option that matches up with your barrels gas system length. A kit designed for pistol caliber AR’s that does not include a gas tube is available as well. Includes Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, and Receiver Plate alignment Pin.
0 0 5 NOK
Produktnr.: 100045517
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT CARBINE GAS TUBE
Produsentnr.: QRB2232PCARB Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2-pinners øvre mottaker demonteringssett for AR-15 stil rifler eller pistoler. Selv om QRB primært ble designet for det sivile markedet, varierer ikke-sivile applikasjoner fra Air Force som bruker QRB på Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALLE jagerfly og bombefly, motorsykkel-politi som ikke hadde plass til en standard AR-15/M4, til operatører i områder hvor en synlig AR-15/M4 kan tiltrekke uønsket oppmerksomhet. I disse og andre tilfeller, der det er behov for en AR-15/M4, gjør QRB det nå mulig å få plass til en rifle i et trangt rom, men fremdeles ha en brukbar løpslengde for økt hastighet. Monter og skyt i løpet av sekunder, selv i svakt lys. I stand til å HOLDE den sterke hånden på grepet - Ingenting å trykke ned eller vri på med den sterke hånden. Bruk grovmotoriske ferdigheter til å montere på grunn av to-delt gassystem. Ikke nødvendig å justere en liten gass tilgangshull med gassrøret først. I stand til å bruke et bredt utvalg av Free Float Hand Guards for montering av Back-up Iron Sights og tilbehør. Super-rask løp og øvre rengjøring. QRB kan beholde POA/POI ettersom løpet fortsatt ""head-spaces"" av de originale posisjonene (våre tester har vist at nøyaktigheten er bevart til mindre enn 1 MOA av den originale rifleoppsettet). Med kjøp av en ekstra Barrel Lock Plate, tar det bare sekunder å bytte til en annen løpslengde eller kaliber, som 300 Blackout. Stolt laget i USA QRB-settet kan kun brukes på løp med en maksimal ytre diameter på 0.985"" og Free Float Hand Guards med en maksimal bredde på 2.0"". Også QRB vil legge til 1.5"" til lengden på din free-floating hand guard. For å kjøpe det riktige settet, velg gassrør alternativet som passer med ditt løps gassystem lengde. Et sett designet for pistolkaliber AR-er som ikke inkluderer et gassrør er også tilgjengelig. Inkluderer Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, og Receiver Plate alignment Pin.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum

Attributes

Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum Leveringsvekt: 0,454kg Frakthøyde: 89mm Fraktbredde: 89mm Fraktlengde: 279mm

Elementdetaljer

Made in USA
US eksport klassifisering: 0A501.x



Produktnr.: 100045518
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT MID-LENGTH GAS TUBE
Produsentnr.: QRB2232PMIDL Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2-pinners øvre mottaker demonteringssett for AR-15 stil rifler eller pistoler. Selv om QRB primært ble designet for det sivile markedet, varierer ikke-sivile applikasjoner fra Air Force som bruker QRB på Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALLE jagerfly og bombefly, motorsykkel-politi som ikke hadde plass til en standard AR-15/M4, til operatører i områder hvor en synlig AR-15/M4 kan tiltrekke uønsket oppmerksomhet. I disse og andre tilfeller, der det er behov for en AR-15/M4, gjør QRB det nå mulig å få plass til en rifle i et trangt rom, men fremdeles ha en brukbar løpslengde for økt hastighet. Monter og skyt i løpet av sekunder, selv i svakt lys. I stand til å HOLDE den sterke hånden på grepet - Ingenting å trykke ned eller vri på med den sterke hånden. Bruk grovmotoriske ferdigheter til å montere på grunn av to-delt gassystem. Ikke nødvendig å justere en liten gass tilgangshull med gassrøret først. I stand til å bruke et bredt utvalg av Free Float Hand Guards for montering av Back-up Iron Sights og tilbehør. Super-rask løp og øvre rengjøring. QRB kan beholde POA/POI ettersom løpet fortsatt ""head-spaces"" av de originale posisjonene (våre tester har vist at nøyaktigheten er bevart til mindre enn 1 MOA av den originale rifleoppsettet). Med kjøp av en ekstra Barrel Lock Plate, tar det bare sekunder å bytte til en annen løpslengde eller kaliber, som 300 Blackout. Stolt laget i USA QRB-settet kan kun brukes på løp med en maksimal ytre diameter på 0.985"" og Free Float Hand Guards med en maksimal bredde på 2.0"". Også QRB vil legge til 1.5"" til lengden på din free-floating hand guard. For å kjøpe det riktige settet, velg gassrør alternativet som passer med ditt løps gassystem lengde. Et sett designet for pistolkaliber AR-er som ikke inkluderer et gassrør er også tilgjengelig. Inkluderer Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, og Receiver Plate alignment Pin.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum
Produktnr.: 100045520
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT PISTOL CALIBER
Produsentnr.: QRB2PINPISTOL Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2-pinners øvre mottaker demonteringssett for AR-15 stil rifler eller pistoler. Selv om QRB primært ble designet for det sivile markedet, varierer ikke-sivile applikasjoner fra Air Force som bruker QRB på Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALLE jagerfly og bombefly, motorsykkel-politi som ikke hadde plass til en standard AR-15/M4, til operatører i områder hvor en synlig AR-15/M4 kan tiltrekke uønsket oppmerksomhet. I disse og andre tilfeller, der det er behov for en AR-15/M4, gjør QRB det nå mulig å få plass til en rifle i et trangt rom, men fremdeles ha en brukbar løpslengde for økt hastighet. Monter og skyt i løpet av sekunder, selv i svakt lys. I stand til å HOLDE den sterke hånden på grepet - Ingenting å trykke ned eller vri på med den sterke hånden. Bruk grovmotoriske ferdigheter til å montere på grunn av to-delt gassystem. Ikke nødvendig å justere en liten gass tilgangshull med gassrøret først. I stand til å bruke et bredt utvalg av Free Float Hand Guards for montering av Back-up Iron Sights og tilbehør. Super-rask løp og øvre rengjøring. QRB kan beholde POA/POI ettersom løpet fortsatt ""head-spaces"" av de originale posisjonene (våre tester har vist at nøyaktigheten er bevart til mindre enn 1 MOA av den originale rifleoppsettet). Med kjøp av en ekstra Barrel Lock Plate, tar det bare sekunder å bytte til en annen løpslengde eller kaliber, som 300 Blackout. Stolt laget i USA QRB-settet kan kun brukes på løp med en maksimal ytre diameter på 0.985"" og Free Float Hand Guards med en maksimal bredde på 2.0"". Også QRB vil legge til 1.5"" til lengden på din free-floating hand guard. For å kjøpe det riktige settet, velg gassrør alternativet som passer med ditt løps gassystem lengde. Et sett designet for pistolkaliber AR-er som ikke inkluderer et gassrør er også tilgjengelig. Inkluderer Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, og Receiver Plate alignment Pin.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum
Produktnr.: 100045516
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT PISTOL GAS TUBE
Produsentnr.: QRB2232PPIST Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2-pinners øvre mottaker demonteringssett for AR-15 stil rifler eller pistoler. Selv om QRB primært ble designet for det sivile markedet, varierer ikke-sivile applikasjoner fra Air Force som bruker QRB på Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALLE jagerfly og bombefly, motorsykkel-politi som ikke hadde plass til en standard AR-15/M4, til operatører i områder hvor en synlig AR-15/M4 kan tiltrekke uønsket oppmerksomhet. I disse og andre tilfeller, der det er behov for en AR-15/M4, gjør QRB det nå mulig å få plass til en rifle i et trangt rom, men fremdeles ha en brukbar løpslengde for økt hastighet. Monter og skyt i løpet av sekunder, selv i svakt lys. I stand til å HOLDE den sterke hånden på grepet - Ingenting å trykke ned eller vri på med den sterke hånden. Bruk grovmotoriske ferdigheter til å montere på grunn av to-delt gassystem. Ikke nødvendig å justere en liten gass tilgangshull med gassrøret først. I stand til å bruke et bredt utvalg av Free Float Hand Guards for montering av Back-up Iron Sights og tilbehør. Super-rask løp og øvre rengjøring. QRB kan beholde POA/POI ettersom løpet fortsatt ""head-spaces"" av de originale posisjonene (våre tester har vist at nøyaktigheten er bevart til mindre enn 1 MOA av den originale rifleoppsettet). Med kjøp av en ekstra Barrel Lock Plate, tar det bare sekunder å bytte til en annen løpslengde eller kaliber, som 300 Blackout. Stolt laget i USA QRB-settet kan kun brukes på løp med en maksimal ytre diameter på 0.985"" og Free Float Hand Guards med en maksimal bredde på 2.0"". Også QRB vil legge til 1.5"" til lengden på din free-floating hand guard. For å kjøpe det riktige settet, velg gassrør alternativet som passer med ditt løps gassystem lengde. Et sett designet for pistolkaliber AR-er som ikke inkluderer et gassrør er også tilgjengelig. Inkluderer Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, og Receiver Plate alignment Pin.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum
Produktnr.: 100045519
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT RIFLE GAS TUBE
Produsentnr.: QRB2232PRIFL Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2-pinners øvre mottaker demonteringssett for AR-15 stil rifler eller pistoler. Selv om QRB primært ble designet for det sivile markedet, varierer ikke-sivile applikasjoner fra Air Force som bruker QRB på Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALLE jagerfly og bombefly, motorsykkel-politi som ikke hadde plass til en standard AR-15/M4, til operatører i områder hvor en synlig AR-15/M4 kan tiltrekke uønsket oppmerksomhet. I disse og andre tilfeller, der det er behov for en AR-15/M4, gjør QRB det nå mulig å få plass til en rifle i et trangt rom, men fremdeles ha en brukbar løpslengde for økt hastighet. Monter og skyt i løpet av sekunder, selv i svakt lys. I stand til å HOLDE den sterke hånden på grepet - Ingenting å trykke ned eller vri på med den sterke hånden. Bruk grovmotoriske ferdigheter til å montere på grunn av to-delt gassystem. Ikke nødvendig å justere en liten gass tilgangshull med gassrøret først. I stand til å bruke et bredt utvalg av Free Float Hand Guards for montering av Back-up Iron Sights og tilbehør. Super-rask løp og øvre rengjøring. QRB kan beholde POA/POI ettersom løpet fortsatt ""head-spaces"" av de originale posisjonene (våre tester har vist at nøyaktigheten er bevart til mindre enn 1 MOA av den originale rifleoppsettet). Med kjøp av en ekstra Barrel Lock Plate, tar det bare sekunder å bytte til en annen løpslengde eller kaliber, som 300 Blackout. Stolt laget i USA QRB-settet kan kun brukes på løp med en maksimal ytre diameter på 0.985"" og Free Float Hand Guards med en maksimal bredde på 2.0"". Også QRB vil legge til 1.5"" til lengden på din free-floating hand guard. For å kjøpe det riktige settet, velg gassrør alternativet som passer med ditt løps gassystem lengde. Et sett designet for pistolkaliber AR-er som ikke inkluderer et gassrør er også tilgjengelig. Inkluderer Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, og Receiver Plate alignment Pin.
Varsle ved tilgjengelighet
Ikke tilgjengelig.
Spesifikasjoner: Farge: Black Make: AR-15 Material: Aluminum
The Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit for AR-15 style rifles or pistols. While the QRB was primarily designed for the civilian market, non-civilian applications range from the Air Force using the QRB on the Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALL Fighters and Bombers, Motorcycle Police who did not have room for a standard AR-15/M4, to Operators in areas where an exposed AR-15/M4 might bring unwanted attention. In these and other cases, where there is a need for an AR-15/M4, the QRB now makes it possible to fit a rifle into a tight space but still have a usable barrel length for increased velocity. Assemble and Fire in seconds, even in low light. Able to KEEP strong hand on grip - Nothing to Depress or twist with strong hand. Use gross motor skills to assemble due to two-piece gas system. No lining up tiny gas access hole with gas tube first Able to use a wide range of Free Float Hand Guards for the attachment of Back-up Iron Sights and accessories. Super-fast barrel and upper cleaning. The QRB can retain POA/POI as the barrel still ""head-spaces"" off the stock positions (our tests have shown accuracy retained to less than 1 MOA of original rifle setup). With the purchase of an additional Barrel Lock Plate, switching to a different barrel length or caliber, like the 300 Blackout, takes just seconds. Proudly made in the USA The QRB Kit can only be used on Barrels with a maximum outside diameter of 0.985"" and Free Float Hand Guards with a maximum width of 2.0"" Also the QRB will add 1.5"" to the length of your free-floating hand guard. To purchase the proper kit simply selection the gas tube option that matches up with your barrels gas system length. A kit designed for pistol caliber AR’s that does not include a gas tube is available as well. Includes Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, and Receiver Plate alignment Pin.
Nyhetsbrev